Det finns många olika produkter att idag trycka sin reklam på. Vanligast är att trycka företagets namn eller logotyp på olika produkter, men även tillfälliga saker kan tryckas på produkter, exempelvis vid tillfälliga kampanjer.

Produkter som används kan se olika ut, de vanligaste reklamprodukterna är muggar och glas, pennor och påsar. På dessa görs trycken och det är lätt att ge ut dessa till besökare alternativt att behålla dem själva på företaget och använda där vid besök.

Produkter med tryck

De populäraste produkterna som nämnt ovan är:

  • Muggar och glas
  • Pennor
  • Påsar

Muggar och glas är vanligt användande på företag. Många behåller dessa själva på företaget, företagets logotyp är tryckta på muggarna och vid besök ges dessa för att dricka kaffe eller te ur. Detta ger ett trevligt intryck och besökare kan påminnas om företagets namn och logotyp.

Pennor med tryck på är även väldigt vanligt. Dessa medför en låg kostnad att köpa in och pennorna används av både arbetarna själva men kan även ges ut till besökare och kunder. Reklampennor kan ses på många företag och ofta får en själv med sig många pennor hem också efter olika tillfällen.

Påsar är något som affärer ofta använder sig av, påsar både i plast och papp. För affärer är detta ett enkelt sätt att göra reklam för sig. Påsar i olika färger och designer kan göra att affären sticker ut och på så sätt är det fler människor som blir nyfikna och kan söka upp affären. Är det en känd affär så visar detta också på att butiken finns i närheten när människor går runt med en viss påse.

För andra företag kan påsar i tyg vara mer tilltalande. Att ge med en påse i tyg vid besök för att samla papper i exempelvis kan göra att påsen sedan kommer att användas i andra tillfällen. En hållbar och miljövänlig reklamprodukt.